Hirdetés

Így néz ki egy modern, Unreal Engine 5-ös MMORPG

|

A Chrono Odyssey ugyan lekéste a 2022-es megjelenést, de a fejlesztők láthatóan nem nyaralással töltötték az időt.

Hirdetés

A világsajtó úgy 2020 környékén kezdett sutyorogni a Chrono Odyssey nevű MMORPG-ről, amit a koreai NPIXEL fejleszt. Az említett alkotás egy grandiózus, Unreal Engine 5 hajtotta, kizárólag online játszható szerepjáték, amit eredetileg 2022-ben tervezett kiadni a csapat. Most, 2023 közepéhez közeledve már kimondhatjuk, hogy a projekt megcsúszott.

Ettől függetlenül a Chrono Odyssey fejlesztése azért szépen halad, és a stúdió most ki is adott egy új játékmenet bemutatót, ami lehengerlő látványt és elképesztő harcokat ígér.

Hirdetés

A közlemény szerint a Chrono Odysseyben lebilincselő történetmesélés, realisztikus megjelenítés, valamint téren és időn kívüli kalandozás vár minket. Egyedi kasztrendszert, véletlenszerűen generált dungeonöket, hatalmas PVP harcokat és akció-orientált harcrendszert kapunk.

A trailer tényleg állkoppantó látványt mutat, de hogy milyen lesz a végeredmény, az persze még kérdéses. Ahogy azt sem tudni, hogy mikorra várható a Chrono Odyssey, mivel erről még nem nyilatkoztak a fejlesztők.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)