Hirdetés

Így néz ki közel 300 mod telepítése után a The Elder Scrolls V: Skyrim

|

Nincs olyan, hogy túl sok mod, és ezt egy lelkes játékos nagy örömmel bizonyította is.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Editionre húzott rá unalmában 300 modot a remek nevű 955StarPooper. A világ nagyot változott ennek köszönhetően, és a nagyrészt vizuális tálalást finomító apróságok együtt egy újgenerációs RPG érzetét adták össze. Ehhez persze komoly időt és energiát kellett belefektetni a projektbe.

Hirdetés

Első körben szükség volt a Mod Organiser 2 telepítésére, amit a Skyrim Script Extender követett. Utóbbi lehetővé teszi a bonyolultabb modok telepítését, de mielőtt ezekre rátért volna emberünk, még az ENB mod is felkerült, ami lekaparta az alapjáték szűrőit, lehetővé téve ezzel a vizuális csinosítgatást. A maradék 300 mod listája egy táblázatban található itt, az eredményt pedig lent megtekinthetitek.

A város alaprajza nélkül valószínűleg fel sem tűnt volna, hogy hol vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)