Hirdetés

Így néz ki PlayStation 5-ön az új Call of Duty alfa tesztje

|

Már most egész pofás PS5-ön a Call of Duty: Vanguard ezen a gameplay videón, de ez még remélhetőleg javulni fog a megjelenésig.

Hirdetés

Miután a kampányról már láthattunk kedvcsinálót, elindította az Activision a Call of Duty: Vanguard első próbaidőszakát PS5-ön és PS4-en. A most kipróbálható Champion Hill egy új, most debütáló mód, ahol lehetőség van 1v1, 2v2 vagy 3v3-as arénába megmérettetni magunkat.

A játékosok több körön keresztül harcolnak egymással egyenes kieséses rendszerben, hogy végül az utolsó állva maradt játékos (vagy épp squad) győzedelmeskedjen.

Hirdetés

Erről láthatunk most 16 percnyi játékmenetet, egyenesen a Sony újgenerációs konzoljáról:

A látvány már itt sem ad okot az aggodalomra, ami kifejezetten jó hír annak fényében, hogy ez még csak a Call of Duty: Vanguard alfa tesztje. Az ősszel megjelenő, végleges verzió minden bizonnyal még szebb külsővel érkezik majd, az egyjátékos kampány pedig a multinál is szebbnek ígérkezik.

Ti tesztek majd vele egy próbát? Vagy már elég volt a CoD dömpingből?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)