Hirdetés

Így néz ki valójában Ethan Winters, a Resident Evil Village főszereplője

|

A fejlesztők nagyon ügyeltek arra, hogy a karakter arca mindig takarásban legyen, de most azt is megtudtuk, ki volt a modell.

Hirdetés

Néma főhőssel sokszor találkoztunk már játékokban, de olyannal, akinek az arcát még úgy sem mutatják, hogy maszkot vagy sisakot visel, még FPS-ekben is ritkán futottunk össze. A Resident Evil 7-et és Village-et belső nézetből játszhatjuk, ugyanakkor már-már röhejes, ahogy némely átvezetőben is pont úgy láthatjuk Ethant, hogy ne derüljön ki, hogyan néz ki. 

Ez azért különösen mókás, mert a karaktermodellnek valójában van arca, sőt, a hetedik rész stáblistáján szerepel annak a tunéziai modellnek a neve, akinek fizimiskája visszaköszön a játékban. 

Hirdetés

A modderek áldásos tevékenységének köszönhetően sikerült mindent kibányászni a fájlok közül, így az alábbi képeken ti is megnézhetitek, kinek a kezével bánik nagyon csúnyán a Capcom már két rész óta. Valaki még azt is megoldotta, hogy a modellnézegetőben ne kitakart arccal jelenjen meg.

A modell pedig, akinek arcát felhasználátk, Yaya Chamki. A legtöbb esetben nem az a színész kerül a játékba, aki a hangját és esetleg a mozdulatait kölcsönzi a karaktereknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)