Hirdetés

Így néz majd ki az egyik első Unreal Engine 5-ös játék

|

A Dreamhouse: The Game-ben összehozhatjuk álmaink otthonát.

Hirdetés

Minden szempontból fontos újításokat hoz magával az Unreal Engine 5, amely először májusban bukkant fel, amikor 9 percen át futott PlayStation 5-ön. Később aztán igyekeztünk összeszedni, hogy mire képes az Epic Games új grafikus motorja, valamint kiderült, hogy a Senua's Saga: Hellblade 2-t és a Wasteland 3-at jegyző InXile következő játékát is az Unreal Engine 5 varázsolja majd elénk - de nem csak ezek fogják kihasználni a benne rejlő potenciált. 

Hirdetés

Az első támogatott címek között kap helyet ugyanis a DeSand Game Studios munkatársainál készülő Dreamhouse: The Game is, amely nem árul zsákbamacskát: álmaink otthonát alkothatjuk meg benne. A játék lényege, hogy az alapoktól kezdve a virágcserepek megvásárlásáig minden részletről mi gondoskodjunk.

Ez elsőre könnyűnek és problémamentesnek tűnhet, ám a gyakorlatban nehéz és fontos döntéseket kell majd meghoznunk, amik befolyásolják az ingatlan funkcionalitását. Egy kezdő építőmérnököt irányítva kell a semmiből felkapaszkodnunk és különböző projektek - például egy romos ház rendbehozásának vagy egy erdei kunyhó felhúzásának - kivitelezésével összegyűjteni a pénzt az álomház megteremtésére. Íme az elsők képek a játékból: 

A Dreamhouse: The Game az egyjátékos mód mellett tartalmazni fog multiplayert és online kooperatív mókát is, valamint VR-támogatással és fotómóddal is felvértezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)