Hirdetés

Így nézett ki a Prophecy, a soha be nem jelentett Ghost of Tsushima-előd

|

Most egy 11 perces játékmenet-videó szivárgott ki a Sucker Punchtól, mely egy meglehetősen hangulatos és kidolgozott játék képét mutatja.

Hirdetés

A Ghost of Tsushima ugyan nem lett hibátlan (melyik játék az?), de az év végi összesítőkben biztosan helyet kap majd 2020 legfigyelemreméltóbb címei között. A játék egyik legnagyobb erőssége az atmoszférája, ahogy átadja a szamurájfilmekre jellemző hangulatot és megidézi Kuroszava szellemét. Pedig a Sucker Punch egyéb témákkal is szemezett, sőt egy szivárgás szerint az egyik majdnem meg is valósult.

Hirdetés

Először a 4Chanen látott napvilágot az a videó, mely a fejlesztőstúdió egyik karakterekért felelős művészének portfóliójában szerepelt. Ezt azóta eltávolították, de mind tudjuk, hogy az internet nem felejt; azóta több helyre is felkerült a több mint 11 perc hosszú, játékmenetre fókuszáló előzetes. Itt meg tudjátok megnézni, bár a kiadó nagy erőkkel tünteti el a linkeket, szóval érdemes minél gyorsabban rápillantani:

A Prophecy névre hallgató projektből valószínűleg rengeteg dolgot átvettek a Ghost of Tsushimához, hiszen a bemutatóban látott harcrendszer és a lopakodási mechanikák is kifejezetten hasonlítanak a szamurájos kalandéhoz. Az igazán érdekes a játék világa és története lett volna, mely első ránézésre egy fiktív, kifejezetten mocskos és sötét városban játszódott kapott helyet.

Ahogy az Abel nevű főhős narrációjából kiderül, egy gonosz szervezet próbált volna meg rábukkanni valamilyen rejtett kamrára, mely a város alatt húzódik. A játékos célja az lett volna, hogy előbb bukkanjon rá a titkos helyszínre, eközben pedig akadályoznia kellett volna riválisait, akik szintén a kamra után kutattak.

Kár, hogy ott az a sok "volna", hiszen mindenképp ígéretesnek tűnt a bemutató, és ha korábban hallunk a Prophecy készültéről és elkaszálásáról, azt biztosan rosszul viseljük, így talán nem is gond, hogy csak jó pár évvel és egy kifejezetten erős megjelenéssel később jutott csak el a nyilvánossághoz a projekt híre.

Ti örültök, hogy végül a Ghost of Tsushima jelent meg, vagy jobban tetszik a Prophecy hangulata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)