Hirdetés

Így nézhet ki az Xbox Series X digitális áruháza?

|

Az Xbox Series X Store letisztultabb és átláthatóbb felületet nyújt majd az új generációban a vásárláshoz - persze csak ha hitetünk ennek az egészen meggyőző szivárgásnak.

Hirdetés

Az új konzolgeneráció nem csak a hardver küllemét illetően hoz újdonságokat, de szinte biztos, hogy a menürendszerek is komoly átalakításokon esnek át. Egy szivárgás szerint az Xbox Series X-szel megjelenő Xbox Store is megújul, sőt az állítólagos átdolgozott felületre már vethetünk is egy behatóbb pillantást. Persze azért kezeljétek még komoly fenntartásokkal az alábbiakat, hiszen hivatalos forrásnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető a prezentáció.

Hirdetés

Őszintén megvallom, hogy számomra az Xbox Store egy meglehetősen átláthatatlan katyvasz, és hosszú perceket szoktam azzal eltölteni, hogy egyik oldalról a másikra navigálok, mire megtalálom, amit szeretnék. A jelek szerint ezzel nem vagyok egyedül, ugyanis egy friss videó szerint a Microsoft egy teljesen átalakított digitális bolt összerakásán dolgozik. 

A projekt állítólag Mercury néven fut, és Brad Sams YouTube csatornáján már egy hosszabb ismertetőt láthatunk arról, hogy egészen pontosan hogyan is működik majd. Eszerint az új Xbox Store sokkal letisztultabb és átláthatóbb felületet kínál majd. A játékok adatlapjai egyértelműek és egy kattintással minden fontos információt elérhetünk róluk. Íme:

A program a videóban Windows 10-en futott, de elméletileg az Xbox Series X-re gördül majd ki. Mindenképp érdemes tisztes távolságtartással kezelni ezeket az információkat, de azért a véleményeteket mondjátok el kommentben: hogy tetszene egy ilyesmi felület?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)