Hirdetés

Így nézhet ki Odin a God of War: Ragnarökben

|

Kiszivárgott egy kép, és várhatóan nem ez lesz az egyetlen anyag, ami idő előtt kerül majd nyilvánosságra.

Hirdetés

November 9-éig kell még várnunk az év egyik legizgalmasabb játéka, a God of War: Ragnarök érkezésére, és biztos, hogy ahogy elődjénél, úgy most is tele lesz kiszivárgott infókkal a net, képek, videók, leírások érkezhetnek jóval a megjelenés előtt. Már most kezd aknamezővé változni minden fórum, úgyhogy aki szeretné elkerülni a spoilereket, lehetőleg ne tévedjen Redditen, 4chanen a szivárgásokkal, a God of Warral és a PS-exkluzívokkal foglalkozó fórumokra.

A közismert Dusk Golem (vagy AestheticGamer) jelezte, hogy egy rakás God of War Ragnarök-témájú cucc került hozzá, de úgy döntött, csak Odin látványtervét teszi közzé, azt is olyan vízjellel, hogy elvigye a fókuszt.

Hirdetés

Akit nem zavar a spoiler, itt találja meg a képet, melyen az istenség maga látható. A r/GamingLeaksAndRumours subreddit moderátorai további infót kértek, és ennek nyomán megerősítették, hogy a kép nem kamu, valóban az, aminek a megbízhatónak tartott szivárogtató mondja.

Aki megnézte, mondja el kommentben, mit gondol, aki nem, ne nyissa meg a kommenteket, és várjon tovább türelemmel a játék megjelenéséig, betartva a fenti szabályokat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)