Hirdetés

Így nézhetne ki egy A Gyűrűk Ura játék Unreal Engine 5-ben

|

Volt már néhány próbálkozás A Gyűrűk Ura adaptálására, de ilyen gyönyörű demót még senki sem készített.

Hirdetés

ENFANT TERRIBLE egy nagyon lelkes videós tartalomgyártó, aki nagy örömmel tekergeti az Unreal Engine 5 lehetőségeit addig, amíg valami menő ki nem jön belőle. Ennek köszönhetően láthattunk már például egy UE5 Cyberpunk demót, de egy UE5 Sekirót is.

Ezúttal Tolkien csodálatos univerzumán volt a sor. ENFANT célja az volt, hogy megmutassa milyen is lehetne egy modern The Lord of the Rings játék, és a látványt megkönnyeztük egy picit.

Hirdetés

A bemutató a környezetre fókuszál, és a látvány olyan erősre sikerült, hogy attól még Tolkien 1000 szavas tájleírásai is elszégyellnék magukat. Nyilván nem egy játszható, kész játékról van szó, így sajnos csak a nyálunkat csorgathatjuk.

Tekintettel a Hatalom gyűrűinek érkezésére itt lenne már az ideje, hogy valaki összedobjon egy menő A Gyűrűk Ura szerepjátékot. Addig is, amíg erre várunk, érkezik a Gollum és a Return to Moria, hogy azért legyen majd mivel játszanunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)