Hirdetés

Így nézne ki a Battlefield 3 béta a valóságban

|

Nem titok, hogy a játék imitt-amott kicsit még problémás. Erre készült egy nagyszerű, élőszereplős videó.

Hirdetés

A Battlefield 3 béta célja, hogy az utolsó simításokat is el lehessen készíteni a hamarosan megjelenő játékon. Addig is jókat lehet mulatni a bugokon, mint például ez itt:

De vannak ettől még jobbak is, ha valaki mindezt elkészíti élő szereplőkkel is, mert ilyen is van. Ez a videó pontosan az előbb látottnak a feldolgozása.

Már nem kell sokat várni, hogy kiderüljön, valójában milyen is a teljes játék, de az biztos, hogy igen sokan várják az érkezését. Többek között mi is, addig viszont, amíg megjön, kaptunk egy előzetes kézigránátot, fából. De nekünk ez is jó, hiszen fegyvernek látszó tárgy, akármire is jó lehet még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)