Hirdetés

Így nézne ki az Assassin's Creed Unity egy konzolgenerációval később

|

Egy modder képzelte el, milyen lenne ray-tracing technológiával, 4K-ban az Assassin's Creed Unity, ha megjelenne Xbox Series X-re az ambiciózus epizód.

Hirdetés

Anno nagy fába vágta a fejszéjét a Ubisoft, mikor az Assassin's Creed Unity készítésekor egy minden korábbinál nyüzsgőbb játékteret próbáltak megalkotva, 2014-ben alaposan meg is izzasztották a PS4-et és az Xbox One-t. Az új konzolgeneráció közeledtével egy modder elképzelte, milyen lenne, ha a forradalmi Párizsban játszódó kaland lenne ismét az első epizód, ami az új gépekre érkezik, a látványra pedig ezúttal sem lehet panasz.

Hirdetés

OreoShaman egy, a valós idejű ray-tracinggel elérhető fényeffekteket imitáló mod segítségével, a felbontást pedig 4K-ra tekerve játszott el a gondolattal, milyen élményt nyújthatna Arno története az év végén esedékes Xbox Series X-en, a végeredmény pedig a kezelőfelület elemei nélkül tényleg mozivászonra kívánkozik.

Erről magatok is meggyőződhettek a lenti videóban, vagy ennek a galériának a képeit is érdemes átpörgetnetek (igaz, ezek a screenshotok csak Full HD-ban készültek).

A Unity esetleges felújításáról egyelőre pletykák sem szólnak, az viszont biztos, hogy az új Xboxra és PlayStationre elsőként érkező rész, az Assassin's Creed Valhalla szintén emelni szeretné majd a lécet a korábbi epizódokhoz képest, a játéktér méretét illetően legalábbis biztosan.

Ti melyik AC-t látnátok szívesen felturbózott grafikával az új konzolokon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)