Hirdetés

Így nézne ki egy egyiptomi God of War

|

Egy rajongónak volt egy ötlete, így elővette az Unreal Engine 5-öt, és munkához látott.

Hirdetés

A God of War 2018-as visszatérése előtt a fejlesztőcsapatnak és Cory Balrognak több ötlete volt arra, hogy hogyan hozzák vissza Kratost. Az egyik ilyen dizájntervezetben Egyiptomot és annak mondavilágát célozták meg, de végül az északi mitológia mellett döntöttek.

A helyzet az, hogy Kratosnak nagyon jól állnak a viking legendák, de ettől még nem vagyunk kevésbé kíváncsiak az egyiptomi változatára. Valószínűleg TeaserPlay is így érzett.

Hirdetés

A játékos fogta az ötletet és az Unreal Engine 5 eszközeit hogy összedobjon egy gyors kis bemutatót. A videó látványos, és elég jól eladja a koncepciót ahhoz, hogy tovább álmodozhassunk a sivatagi akcióról.

Az újhullámos széria elképesztően nagy siker lett a világ minden területén, így remélhetőleg előbb-utóbb körbejárhatjuk vele a világot. Kratos megérdemelne már egy tisztességes nyaralást, ahol két napozás között agyonverhet egy piramisok közül kiemelkedett félistent.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)