Hirdetés

Így nézne ki Yennefer és Triss a Cyberpunk 2077 világában

|

Bár a Cyberpunk 2077 és a The Witcher világa valószínűleg nem fog összeérni, a rajongók nem állnak le utóbbi karaktereinek átpakolásával.

Hirdetés

A The Witcher 3 rajongók legalább annyira izgatottak a Cyberpunk 2077 kapcsán, mint bárki más, csak azzal a különbséggel, hogy ők várakozás közben a neonfényes jövőben képzelik el kedvenc karaktereiket. Ezúttal Yennefer volt a soros, akit the-no-lifer nem csak elképzelt, de meg is alkotott, és az eredményt megosztotta velünk Redditen.

Hirdetés

Egyébként nem csak Yennefert, de korábban korábban Triss-t is összehozta egy cyberpunkos szerelésben. Mindkét kép csodálatosan sikerült, és könnyedén el tudnánk képzelni a két hősnőt a futurisztikus RPG-ben is.

Team Yen, report in! Who's for Corpo Yen? from r/cyberpunkgame

Any love for Corpo Team Triss? from r/cyberpunkgame

A Cyberpunk 2077 megjelenése 2020. november 19-ére esedékes, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jön. Yennefer valószínűleg nem lesz benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)