Hirdetés

Így néznek majd ki a PUBG alkotójának „bolygóméretű” világai

|

Brendan Greene új projektje, a Prologue hatalmas bejárható tereiből adott egy kis ízelítőt egy látványos videóban.

Hirdetés

Brendan Greene, vagy ahogy sokan ismerik, PlayerUnknown tavaly ősszel jelentette be, hogy maga mögött hagyja a nevével fémjelzett PUBG-t gondozó stúdiót és kiadót, mert új játékon dolgozna, ami teljes egészében a sajátja. Nem sokkal később ismét mesélt a Prologue néven futó projektről, aminek az egyik legfontosabb ismérve, hogy hatalmas világokat tesz bejárhatóvá. Nemrég egy rövid videón bemutatta, hogyan is néz ez ki a gyakorlatban.

Hirdetés

PlayerUnknown Twitter-bejegyzése szerint a lenti videót még 2021 elején készítették a koncepciójuk gyakorlati bizonyítására. Greene és csapata végcélja, hogy idővel egy, a Föld méretével megegyező bejárható világot hozzanak össze, de egyelőre kisebb léptékben gondolkodnak, igaz, más játékokhoz képest ez is hatalmas. A lenti techdemóban látható pálya 64x64 kilométeres, ami összehasonlításként közel tizenhatszorosa az Assassin's Creed Odyssey teljes játékterének, ami mindössze 15x16 kilométeren terül el (mégis sokkal nagyobbnak érezzük).

A kérdés már csak az, hogyan fogja a világot - ami egyébként annak ellenére, hogy egy program generálta, tényleg meggyőzően néz ki közelről és madártávlatból is - megtölteni érdekes tennivalókkal a PlayerUnkown Productions. Greene korábbi nyilatkozatai alapján a Prologue-ot, és belőle potenciálisan létrehozott Artemist túlélőjátékok ihlették, mint például a Rust, ám a modderből lett játékkészítő azt szeretné, hogy ne méterenként, hanem inkább mérföldenként fusson bele egy-egy játékos bázisába, és az lehetőleg tényleg nagy legyen, ne csak egy doboz. Idővel meglátjuk, mire jut a csapatával.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)