Hirdetés

Így nullázd le 500 óra munkáját egy másodperc alatt Minecraftban

|

A Minecraft Hardcore módja bizony a legapróbb hibát is kegyetlenül bünteti, ezt tapasztalta meg most élő adásban egy streamer.

Hirdetés

Aki esetleg azt gondolja, hogy a Minecraft a békés gyűjtögetésről, építkezésről és bányászásról szól, az egészen biztosan nem próbálgatta a játék Hardcore módját. Ha valaki ebben kezd el egy pályát, akkor minden lépésére oda kell figyelnie, mivel a halál itt végleges, nincs újraéledés, és minden, amit addig a világban elértünk, megépítettünk, örökre eltűnik. Ez különösen kellemetlen, ha több hónapnyi munkánk van egy világ létrehozásában.

Hirdetés

A Gisthekey nevű streamer kifejezetten ügyes a Mojang játékában, ezt mutatja az is, hogy 500 órája pörgetett egy világot Hardcore módban. Pár napja éppen egy új projektjén dolgozott, melynek keretében egy kis állatkertet hozott volna létre a házának alagsorában, melyben a világ összes teremtményét összegyűjti. Épp egy Creeper megzabolázásán dolgozott, amikor véletlenül rosszul lépett a ketrec mellett, és egy légtérben találta magát a robbanó jószággal. Az eredmény borítékolható volt.

Egyébként kifejezetten becsüljük Gisthekey lélekjelenlétét, ugyanis ő csak nevetett a saját bénaságán - legalábbis a kamerák előtt. Valószínűleg 500 órányi munka kárba veszte után bennünk még ennyi tartás sem lett volna, és ott helyben reprodukáltuk volna Bruce Willis összeomlását a Ponyvaregényben.

Platformok: Android iOS Nintendo 3DS Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 PlayStation Vita Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)