Hirdetés

Így nyerj párbajt egy dobbal a Call of Duty: Warzone-ban

|

Mindig meglepődünk, hogy az emberek milyen őrültségekre képesek a játékokban, ha unatkoznak, egy streamer pedig most egy elsőre lehetetlennek tűnő mozdulatot hajtott végre.

Hirdetés

Az emberek évek, ha nem évtizedek óta szórakoznak azzal, hogy olyan dolgokkal irányítják a játékokat, amiket nagyon nem arra a célra találtak ki. Egyes címekben azonban tényleg elengedhetetlen a precizitás, ilyen például a Call of Duty: Warzone is; ennek ellenére valakinek már sikerült párbajt nyernie kormánnyal, most pedig egy újabb furcsa eszközzel brillíroztak a Gulagon.

Hirdetés

A DeanoBeano nevű streamer egy elektromos dobszettel vágott neki a játéknak, ami talán még a kormánynál is kevésbé alkalmas a játék irányítására. Nem is csoda hát, hogy gyorsan a Gulagon találta magát, miután kiiktatták a rendes játékból. Itt azonban tényleg olyat tett, amire a nézői sem számítottak: hidegvérrel kiosztott egy fejlövést az ellenfelének.

Persze miután visszakerült a pályára, meglehetősen gyorsan leszedték, de ebben közrejátszott az is, hogy alig tért magához az örömtől, amiért megnyerte a korábbi párbajt. Én magam így is messzemenő tisztelettel adózom neki, hiszen számomra még a kontrollerrel való célzás is leküzdhetetlen kihívásnak tűnik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)