Hirdetés

Így nyithatod ki a Call of Duty: Warzone Nakatomi Plaza széfjeit

|

Ha nem csak Bruce Willis szebb napjait idéznéd fel, akkor segítünk a széfnyitogatásban lelkesebb Warzone játékosoknak.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone legutóbbi frissítése a 80-as években menő akciósztárokra koncentrált, ezért aztán a Die Hard sem maradhatott ki a tartalmi szórásból. A Nakatomi Plaza egy kincsekkel teli helyszín lett, melynek 32. szintje széfeket rejteget, de ezek kinyitásához először kulcskártyákat kell levadászni.

Nem kell aggódni, egyik megszerzése sem lesz nagyon bonyolult, és három különböző helyszínen is összeszedhetjük őket.

Az első kártyát egy Contract teljesítésével lehet megszerezni, aminek lényege, hogy három sárga ládát kell kinyitnunk, melyeket a pláza különböző szintjein találunk. A harmadik ládából kiesik majd a kulcskártyánk.

Hirdetés

A második kártyához fel kell mennünk a Nakatomi Plaza tetejére, ahol négy C4-es bombát kell hatástalanítanunk. Az utolsó töltet eltávolítása után a lábunk elé hullik a kártya.

A harmadik a garázsban vár ránk, ahol egy fehér kamion parkol. A rakteréből sárga lámpa fénye látható, oda kell belépni és aktiválni egy eseményt. Az MI ránk fog küldeni pár katonát, akiket le kell szedni, és jutalmul megdob majd minket egy kártyával a rendszer.

Akinek videós segítségre lenne szüksége, azt Wetzel hibátlan tutorial bemutatója percek alatt kisegítheti.

Ha van egy kulcskártyánk, akkor mehetünk is a 32. szintre, kizsebelhetjük az egyik széfet, és zsebre rakhatjuk az ott talált pénzt. Érdemes óvatosan gyűjtögetni a kártyákat és a pénzt, mert rengetegen próbálkoznak a fenti módszerekkel a könnyű meggazdagodás reményében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)