Hirdetés

Így próbálja megmenteni a Square Enix azt a játékát, amit PC-n már 20-an sem játszanak egyszerre

|

A Babylon's Fall a Square Enix egyik legcsúnyább melléfogása volt az elmúlt években, komoly változásokra lesz szükség, de a kiadó hajlandó mindent megtenni.

Hirdetés

A Babylon's Fall gyakorlatilag a 2022-es év Anthemje: egy játék, amit senki sem kért, gyengére sikerült, és már mindenki lemondott róla. Az a 10-20, de talán konzolosokkal együtt 100 ember, aki nem adta még fel, biztos türelmetlenül várja a Season 2 indulását, de számukra is rossz hírt hozott a PlatinumGames.

Az eredetileg három hónaposra tervezett szezont a fejlesztők kibővítik egészen november 29-ig. A döntés mögött az újratervezés szükségessége áll.

Hirdetés

Mostanra valószínűleg mind a Square Enix, mind a PlatinumGames belátta, hogy javítgatással semmire sem fognak menni: nagyobb lépésekre lesz szükség, ehhez pedig idő kell.

"A Season 2 tartalmazni fogja a Ver. 1.2.1 javítást, de utána kitoljuk a szezon futamidejét 3 hónappal. Ez idő alatt semmilyen új tartalom nem érkezik majd, de a játék a továbbiakban is elérhető lesz, így nincs mitől tartani."

Az utolsó mondat biztosan megnyugtatott mindenkit. Akinek van még ideje döglött lovat böködni pálcával, játszhat tovább, hátha csoda történik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)