Hirdetés

Így próbálják meg megmenteni a játékot az Aliens: Fireteam Elite fejlesztői

|

Nem áll jól az augusztusban megjelent Aliens játék szénája.

Hirdetés

Alig néhány hónapja jelent meg az Aliens: Fireteam Elite, ami ugyan erősen kezdett, de hamar drasztikus csökkenés indult meg a játékosok számában. A fejlesztők természetesen mindent megtesznek azért, hogy javítsanak a játék egyébként nem katasztrofális megítélésén (a tesztünket itt olvashatjátok el), most például az első év terveit publikálták, amikben új játékmódok, fegyverek, perkek és még sok más helyet kapott.

Hirdetés

A megjelenés környékén időnként tízezer állandó játékossal is rendelkező szörnyvadászat mostanra átlagban kevesebb mint 500 embert tud bevonzani, így érthető, hogy a Cold Iron Studios alkalmazottai elsősorban a játékmenetet szeretnék rendberakni, és csak ezután jön a sorban a tartalmi bővítés.

Az első nagy csomag a negyedik negyedéves frissítéssel, azaz a Season 2-vel érkezik, amikor új játékmódot és funkciót, 4 új fegyvert, kiegészítőket és kinézeteket is kapnak a játékosok.

Az újdonságok érkezése a jövő évben sem lassul, a második és harmadik negyedévben is érkezik majd egy, a korábban leírt update-hez hasonló frissítés, ami teljesen ingyen lesz elérhető mindenkinek, aki rendelkezik a játékkal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az elsőszámú cél most az, hogy feltegyék a játékot a gamerek térképére, hiszen hiába terveznek már 2022 őszére tartalmakat, ha még előtte teljesen kihal a Fireteam Elite. Persze a sztori nem annyira szürke, mint az elsőre tűnhet, hiszen az augusztusban megjelent játék PlayStationön és Xboxon is elérhető, ettől függetlenül azonban nem jó jel, hogy egy erősen együttműködés-igényes játékkal ennyire kevesen játszanak.

A fejlesztők azt ígérik, hogy mindent megtesznek az Aliens: Fireteam Elite javításának érdekében, a játékmenetet csiszoló frissítések pedig a nagy szezonális tartalmak között is folyamatosan érkeznek majd a játékosoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)