Hirdetés

Így rendez le a Horizon Zero Dawn legnagyobb szörnye egy robothadsereget

|

A Horizon Zero Dawn kisebb robotjaiból ötven sem elég, hogy megállítson egy thunderjaw-t.

Hirdetés

Aloy rajongói közül sokan már tűkön ülve várják, hogy a Forbidden Westben náspángolhassák el az új szörnyeket, de vannak, akik még a Horizon Zero Dawn bestiáival szórakoznak.

Ebből nemrég született egy látványos rajongói videó is, ami hatásos emlékeztető arról, miért is áll az elképzelt tápláléklánc csúcsán a thunderjaw.

Hirdetés

Egy játékos feltehetően a játék PC-s változatát használta néhány moddal kiegészítve arra, hogy megalkosson egy látványos összecsapást a játék szörnyei között, és ötven watcher robotot uszítson rá egy náluk sokkal termetesebb thunderjaw-ra.

A tényleges harc alapján úgy tűnik, a kisebb lények mesterséges intelligenciája nem igazán állt készen erre a feladatra és a talán némi túlélési esélyt jelentő lézeres támadásukat kifejezetten ritkán használják. Így ahelyett, hogy sok lúd disznót győzne, ebben a Horizon Zero Dawn videóban a csúcsragadozó aprítja le egyesével kisebb ellenfeleit.

Az viszont megnyugtató látvány, hogy a PC-s port elég jól kezeli a képernyőn látható sok egyidejű ellenfelet sem, és a videó elkészítéséhez nem kellett extrém alacsony beállításokhoz folyamodnia a videó készítőjének.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)