Hirdetés

Így segít a Cyberpunk 2077 a streamereknek

|

A játék tartalmaz majd egy olyan funkciót, amivel a tartalomgyártók elkerülhetik az esetleges kellemetlenségeket.

Hirdetés

Ha nem történik további csúszás, akkor december elején végre-valahára megérkezik a Cyberpunk 2077, amit várhatóan rengeteg streamer fog majd online közvetíteni a nézőinek, illetve valószínűleg sok videó is készül majd a CD Projekt Red újdonságáról. A játékban felcsendül majd számos licencelt, jogvédett zene, amelyek alapvetően problémákat okozhatnak a tartalomgyártók számára, de a lengyel fejlesztők megtalálták erre is a megoldást. Tegyük hozzá, nem ők az elsők, akik ezt alkalmazzák.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 ugyanis egy különleges streamer móddal együtt érkezik, aminek köszönhetően bárki kikapcsolhatja a játékbeli zenék egy részét, egészen pontosan azokat, amelyek egy streamben vagy videóban esetleg jogi problémákat okozhatnának. Konzolokon automatikusan letiltásra kerülnek ezek a számok, ha streamelésbe fogunk, de természetesen a játékos eldöntheti majd, mikor kívánja be- és kikapcsolni az opciót.

A CD Projekt Red játékában egyébként rengeteg zenével találkozhatunk majd, és olyan előadók számai is bekerültek, mint Grimes, Run the Jewels vagy Rat Boy, szóval ez a streamer mód valószínűleg kifejezetten is jól jön majd bizonyos helyzetekben.

Jelenlegi információink alapján december 10-én érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Cyberpunk 2077, ami a visszafelé kompatibilitásnak hála PlayStation 5-ön, Xbox Series X-en és Series S-en is játszható lesz, de 2021 folyamán kapunk egy ingyenes frissítést, miáltal jobban kihasználja majd az új generációs konzolok képességeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)