Hirdetés

Így segít a Ubisoft az Assassin's Creedes cosplayereknek

|

Eddig is rengeteg kiváló cosplayer választotta jelmeze témájául az Assassin's Creed szériát. A Ubisoft azt szeretné, hogy ez a jövőben se változzon, ezért egy kis segítséget adott a legújabb kosztümök elkészítéséhez.

Hirdetés

Az Assassin's Creed sorozat hőseit előszeretettel személyesítik meg a tehetséges cosplayerek. Mi is meghirdettünk az Nvidiával közösen egy Assassin's Creed cosplay versenyt, amiből már csak napok vannak hátra, úgyhogy nem árt sietnetek a szavazatok leadásával. A Ubisoft most azoknak szeretne kedvezni akik a Chronicles epizódok főhőseinek jelmezét akarják elkészíteni.

Három képet tett közzé a Ubisoft, melyeken az Assassin's Creed Chronicles három részének központi karakterei, azaz Shao Jun, Arbaaz Mir, és Nikolai Orelov láthatóak. A képen a három asszaszin öltözetének minden apró részlete jól kivehet, így remek segítség lesz majd a cosplayerek számára. Nézzétek meg a képeket, melyek alapján a jövő Assassin's Creed jelmezei készülhetnek.

Az Assassin's Creed Chronicles következő, indiai epizódja január 12-én, a befejező orosz rész pedig februárban érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)