Hirdetés

Így sikerült élethű arcokat varázsolni a The Last of Us Part II karaktereire

|

A Naughty Dog nagy figyelmet fordított a realisztikus animációkra.

Hirdetés

Nem mindenki volt elégedett a The Last of Us Part II történetével, ám abban a nagy többség talán egyetért, hogy a Naughty Dog munkatársai rengeteg apró részlettel igyekeztek feldobni a játék posztapokaliptikus világát. A karakterek például remekül festettek a képernyőn, és számos élethű játékelemet is sikerült belecsempészni a PS4-exkluzív alkotásba.

Hirdetés

Ilyenek például az arcanimációk, amelyek kifejezetten ütősre és realisztikusra sikeredtek. A téma kapcsán meg is osztott velünk néhány érdekes kulisszatitkot Keith Paciello, a Naughty Dog egyik animátora. Például ha a játékos Ellie-t irányítva ránéz egy játékbeli festményre, akkor ez az interakció aktiválja a releváns animációt, így a karakter szemei is az adott objektumra szegeződnek. Mindeközben pedig Ellie ide-oda pillantgat, amitől tényleg olyan lesz az egész, mintha egy valódi személy vizsgálna meg közelebbről egy műalkotást.

A játék 25 kulcsfontosságú karaktere egyébként nagyjából 20 különböző érzelmi állapotot kapott a The Last of Us Part II-ben, és ezeket képesek is váltogatni az adott játékbeli szituációra reagálva. Ráadásul a fő- és mellékszereplők mellett még a fertőzöttek is módosítják az arckifejezésüket.

Szerintetek mennyire lettek élethűek a karakterek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)