Hirdetés

Így szépül meg a következő konzolgenerációra egy cyberpunk horror

|

Az Observer: System Redux révén igazi next-gen élményt varázsol a képernyőnkre a Bloober Team.

Hirdetés

Személy szerint a 2017-ben kiadott Observert tartom a Bloober Team eddigi legélvezetesebb alkotásának. Már önmagában üdítően hatott a cyberpunk és a horror találkozása, ami ugyan nem példa nélkül való, de elég ritkán lehet ilyesmiben részünk. Ehhez adódott még hozzá a lepukkant krakkói bérház pórusaiból sugárzó inkább kelet-, mint közép-európai hangulat, miközben az egészre a koronát a néhai Rutger Hauer alakítása helyezte fel.

Hirdetés

Éppen emiatt örülök, hogy nem a helyenként Silent Hill hangulatot árasztó The Mediummal készül a stúdió a generációváltásra, hanem az Observer alaposan feltuningolt változatával is. Az összehasonlító videó tanúsága szerint átdolgozott, részletesebb karaktermodellek és textúrák, egy szakajtónyi hatásosabb effekt (köd, füst, eső), fejlettebb bevilágítás és élethűbb anyagfelületek várnak ránk, miközben a játékmenetbe is belepiszkáltak egy kicsit.

A PlayStation 5 és Xbox Series X konzolokon egyaránt 4K felbontást, valamint 60 fps-t ígérő Observer: System Redux még idén megjelenik.

Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)