Hirdetés

Így szerezheted meg a fénykardot a Resident Evil Village-ben

|

A menő, kétágúvá változtatható sugárpallosért meg kell dolgozni.

Hirdetés

Jó eséllyel már sokan végigjátszottátok a Resident Evil Village-et, de a sztori lezárását követően is van még tennivaló, rendelkezésre áll számos kihívás, amikkel extra tartalmakat oldhatunk fel, köztük például erős fegyverekkel. Az LZ Answerer nevű fénykard megszerzése melós, de a kaszabolás élménye miatt megéri lecsapni rá.

Legelőször is az kell, hogy végigjátsszuk a játékot, mivel ekkor érhetjük el az Extra Content Shopot, ahol megtaláljuk a Mercenaries módot. Feltehetően ekkor már jelentős mennyiségű CP-vel is rendelkezünk, amikből vásárolhatunk ezt-azt, de legalább 70 ezret érdemes félretenni.

Hirdetés

Az LZ Answerer feloldása ugyanis ennyibe kerül, meg jó néhány játékórába, ugyanis egy további feltétel, hogy a Mercenaries mód minden pályáját (mind a 8-at) legalább SS értékeléssel teljesítsük. Ha megvan, előbb az Extra Content Shopban kell feloldanunk, majd a Duke-tól tudjuk elkérni 200 lejért. Aki nem tervez másra időt fordítani, vagy annyira ügyes, hogy úgy érzi, simán végez a kihívással, az adjon bele mindent! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)