Hirdetés

Így szerezheted meg a legolcsóbban a Windows 10-et és Office-t!

|

Szükséged van legális operációs rendszerre és irodai szoftverekre? Nem kell sokat költened!

Hirdetés

A hatékony munkavégzés és a felhőtlen játék alapja a jól működő operációs rendszer, hiszen ha ebből nem a legfrissebbet használjuk, nem tudjuk gépünkből kihozni a legtöbbet, és biztonsági kockázatnak tesszük ki magunkat. Azok, akiknek nem járt laptopja vagy gépe mellé legális Windows 10, csak súlyos tízezrekért frissíthetnek - vagy megnézhetik a Keysoff ajánlatát, amely, ahogy azt több mint 900 pozitív értékelés is bizonyítja a TrustPilot oldalán, teljesen megbízható.

A Mother's Day Sale kezdetét vette, a Windows 10 már 5,61 euróért, az Office 2021 pedig 29,99 euróért lehet a tiéd - és minél több licencet vásárolsz, annál többet spórolhatsz!

Hirdetés

A legnépszerűbb termékek! (kuponkód sem kell!)

További különleges ajánlatok>>

Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan keresd a Keysoff ügyfélszolgálatát a service@keysoff.com címen!

50% kedvezmény Windowsra (kuponkód: ESL50

Még több>>

60% kedvezmény Office-ra és csomagokra (kuponkód: ESL60

Még több Office>>

Még több csomag>>

Számítógépes eszközök (kuponkód sem kell!)

Még több ajánlat>>

Ha a géped nem alkalmas a Windows 11 futtatására, még mindig a Windows 10 a legjobb választás számodra, ami továbbra is egy megbízható, folyamatosan frissülő operációs rendszer. Akármelyiket is választod, érdemes megnézned a Keysoff ajánlatát!

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysoff akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysoff.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)