Hirdetés

Így szerezheted meg Odin lándzsáját az Assassin's Creed Valhallában

|

Az Assassin's Creed Valhalla egyik legerősebb fegyvere ez, szóval mindenképp érdemes felkutatni.

Hirdetés

Thor pörölye és Arthur király legendás kardja, az Excalibur mellett egy harmadik mitikus fegyvert is megszerezhetnek azok, akik mélyre ássák magukat az Assassin's Creed Valhallában, ez a halálosztó eszköz pedig nem más, mint Odin lándzsája.

A lándzsák hosszú hatótávuk miatt egyébként is a játék legerősebb fegyvernemei közé tartoznak, ahogy pedig azt sejteni lehetett, Odin saját fegyvere közülük is magasan kiemelkedik. 

Hirdetés

Az alábbi videó pontról pontjam megmutatja nektek, meddig kell eljutnotok a történetben, aztán pedig egészen pontosan hová kell elutaznotok ahhoz, hogy ti magatok is megszerezhessétek a Gungnir nevezetű lándzsát, Odin fegyverét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)