Hirdetés

Így szerezhetitek meg a Rockstar Games karácsonyi ajándékait

|

A Red Dead Online-on és a GTA Online-on belül is rengeteg ingyenes cuccot szórnak ki a fejlesztők az ünnepek alkalmából.

Hirdetés

Bár jelenleg valószínűleg legtöbben a karácsonyi menü elkészítésével, a nagytakarítás utolsó simításaival és az ajándékok becsomagolásával vannak elfoglalva,  pár óra múlva teli hassal, egy kis forraltbor mellett, bejgli és zserbó hegyek mögül kikukucskálva gondolkozhatunk azon, hogy milyen elfoglaltságot válasszunk magunknak az ünnepi tespedés mellé. A Rockstar fejlesztői jó alternatívát nyújtanak, akár a Grand Theft Auto Online, akár a Red Dead Online rajongójaként szeretnénk valami ünnepi mókát ma estére. 

Hirdetés

A GTA Online-ba bejelentkezve egyből egy autóval, egy Grotti Brioso 300-zal lehetünk gazdagabbak, mely a megszólalásig hasonlít egy Fiat 500-asra, de ez persze valószínűleg pusztán a véletlen műve. Emellett a következőket húzhatjuk be anélkül, hogy egy petákot is költenünk kéne a játékban:

  • Vibrant Stitch Emissive Mask
  • Red Bleeder Festive Sweater
  • Green Cluckin' Festive Sweater
  • Tartan Livery az Ocelot Ardentre, Buckingham Akula és Karin Technical Custom
  • Candy Cane Livery a Comet Safarira, HVY APC és HVY Insurgent Pick-Up Custom
  • Egy care package mely a Firework Launchert tartalmazza, 20 Firework Rockets, egy teljes ellátmány Snack és Armor, 25 Sticky Bombs, 25 Grenades, 10 Proximity Mines és 10 Molotovs

http://phub.project029.hu/apix_collect/1308/grand-theft-auto-online/grand_theft_auto_online_screenshot_20201224102722_1_original.jpg
http://phub.project029.hu/apix_collect/1308/grand-theft-auto-online/grand_theft_auto_online_screenshot_20201224102722_1_original.jpg

Ha a borongós időben inkább a vadnyugaton barangolnánk, akkor itt is behúzhatunk jó pár ingyenes cuccot. A fegyverárusnál érdemes keresni a Winter Evans Repeatert és azokat a kuponokat, melyek még egy hasonló fegyverre és egy kabátra válthatók be. A Make it Count - Bow & Arrow és a Last Stand módokban most tripla RDO$ és XP jár, tehát itt is érdemes pörgetni pár menetet.

Egy új Legendary Bounty is megnyílt, melyben Virgil "The Shepherd" Edwards nyomába kell erednünk, ami azért is szerencsés, mert a fejvadászoknak is dupla karakter és role tapasztalati-pont jár. A korábbi évek népszerű tárgya, a Krampus Shotgun is visszatért. Emellett érdemes ellátogatni a kereskedőkhöz is, ugyanis rengeteg leárazásba futhatunk bele a játékon belül.

Ti melyik világba tértek vissza ünnepelni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)