Hirdetés

Így szerezhetitek meg a World of Warcraft gyönyörű új sárkányát

|

A Wrath of the Lich King Classic mindenkit visszavár Northrendre, és aki válaszol a hívásra, az a modern verzióban kap egy méretes ajándékot.

Hirdetés

Tegnap bukkant fel a World of Warcraft szervereken egy gyönyörű új sárkány, a Frostbrood Proto-Wyrm. A modern verzióban használható hátast néhány óra alatt fel lehet oldani, ehhez pedig nem kell mást tennünk, mint lemészárolni néhány tucat ártatlan embert.

Mármint a Classic World of Warcraftban, természetesen. Aki szeretné behúzni a sárkányt, annak végig kell pörgetnie a Wrath of the Lich King Classicban a Death Knight karakterosztály bemutatkozó küldetéseit.

Hirdetés

Az eredeti WotLK-val ellentétben a Classic verzióra nem vonatkoznak megkötések, így mindenki szabadon indíthat egy 55-ös szintű Death Knightot, és neki is ugorhat a bemutatkozó küldetéssornak. A kaland néhány órán át tart, és végigkíséri a játékost Arthas szolgálatától a felszabadulás pillanatáig.

Onnantól, hogy a Death Knightunk szabadon kalandozhat a Classic világban, a modern karakterünk is szárnyra kelhet vadonatúj sárkányának hátán.

A Frostbrood Proto-Wyrm egyébként szépen beleillik a hamarosan érkező World of Warcraft: Dragonflight tematikájába. Nem biztos, hogy a Frostbroodot sokat fogjuk majd reptetni a Dragonriding-képes hátasaink érkezése után, de addig legalább lesz mivel gyakorolnunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)