Hirdetés

Így szerezhetitek meg Aquamant a Fortnite-ban

|

Jason Momoa minden Fortnite játékos rendelkezésére áll, azonban ahhoz, hogy az atlantiszi bőrébe bújhassunk, teljesítenünk kell néhány kihívást, most mutatjuk az elsőt.

Hirdetés

Tegnap élesedett a Fortnite Season 3, ami vízzel árasztotta el a játékteret, ehhez köthetően pedig rengeteg újdonságot is hozott. A szuperhősök eddig is hatalmas népszerűségnek örvendtek a játékban, a tengeri környezethez pedig ki illene jobban, mint Aquaman. Ha ti is szeretnétek Jason Momoaként csapatni, akkor egy pár kihívást teljesítenetek kell hozzá. 

Hirdetés

Mindnek előtt meg kell vegyétek a Season 3 battle passt, mely 1000 V-Buckot kóstál, de a deluxe battle pass is jól jöhet, ehhez 2500 V-Buckot kell, hogy kicsengessetek. Ennek beszerzésével automatikusan szintet léptek és megkapjátok az Aquaman kihívásokat, melyekből jelenleg egy van, de hamarosan valószínűleg több is érkezik.

Atlantisz királyának megszerzéséért fel kell kutatnotok a nagy örvényt a Frotilla helyszín déli felén; fontos, hogy egy nagy kiterjedésű örvényt keressetek, mivel a kicsik csak a horgászhelyeket jelölik. Ha ez megvan, akkor úszásra fel - nagyon fontos hogy ne csónakkal vagy egyéb járművel közelítsétek meg a helyszínt, ugyanis így nem teljesíthetitek a kihívást. Egyszerűen ússzatok bele az örvénybe, ami kilő majd titeket, és ezzel kész is van az első feladat.

Egyelőre ennyit tudtok megtenni az atlantiszi megszerzéséért, de valószínűleg nem kell sokat várni, hogy az Epic Games jelentkezzen egy csokor újabb kihívással - jó eséllyel azok is a vízhez kötődnek majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)