Hirdetés

Így szerezhetjük meg a Star Wars: Squadrons játékbeli jutalmait

|

Mikrotranzakciók nélkül, kihívások teljesítésével zsákolhatunk majd be mindenféle kozmetikai holmit.

Hirdetés

Az Electronic Arts még a generációváltás előtt piacra dobja a Star Wars: Squadronst, amiben ezúttal nem a fénykardok és a sugárvetők, hanem a messzi messzi galaxis különböző űrhajói kerülnek reflektorfénybe. Ez már önmagában érdekesen hangzik, ráadásul egyáltalán nem lesznek mikrotranzakciók sem, ami azt jelenti, hogy elegendő játékkal oldhatjuk majd fel a különböző megszerezhető tárgyakat.

Hirdetés

Nemrég az EA be is mutatta, hogyan fog működni ez az egész. Napi kihívások teljesítésével Glory pontokat szerezhetünk, amikből aztán elérhetővé tehetünk új gépeket, illetve olyan kozmetikai kiegészítőket, amelyek a játékmenetet nem befolyásolják. Emellett pedig lesznek még egyéb kihívások, amelyek az éppen futó Operationhöz tartoznak, és a teljesítésükkel egyedi apróságokat vághatunk zsebre.

Egy ilyen Operation 8 hétig fog tartani, és mindegyik egyedi jutalmakat hoz a játékosoknak, amelyeket a feladatok teljesítésével oldhatunk fel. Ezek során ráadásul megpróbálhatjuk magunkat felküzdeni a csúcsra a rangsorolt Fleet Battles játékmódban, és az Operation végén a legjobb helyezésünket figyelembe véve jutalmaz meg minket a játék Gloryval.

A játék során begyűjtött tapasztalati pontok birtokában szintet léphetünk, és így tehetünk szert Requisition pontokra, amelyekből aztán alkatrészeket oldhatunk fel saját hajónkhoz. Emellett szerezhetünk még Gloryt játékbeli eventekből, és kozmetikai cuccokkal teli pakk is ütheti a markunkat, ha például befejezzük az egyjátékos kampányt vagy teljesítjük a Fleet Battles tutorialt.

A Star Wars: Squadrons október 2-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti melyik oldalt erősítitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)