Hirdetés

Így szerezhetsz ingyen Fall Guys koronákat

|

A fejlesztőcsapat csupán pár percünket kéri az ingyen lootért.

Hirdetés

A Mediatonic minden lehetőséget megragad arra, hogy jobbá tegye a töretlen népszerűségnek örvendő babos battle royale játékát, a Fall Guys-t, legutóbb például Doom jelmezekkel bővült a felhozatal. De nagyon sok múlik azon is, hogy hosszútávon mennyire tudják fenntartani a játékosok érdeklődését, ezzel kapcsolatban pedig a lehető legrelevánsabb réteghez fordulnak segítségért: a játékosokhoz.

A csapat létrehozott egy kérdőívet, amelynek keretében a Fall Guys-ról érdeklődnek: kíváncsiak többek között arra, hogy milyen gyakran játszunk, a 3. szezon fogadtatására, a korábbi évadok értékelésére, és a jelmezek rangsorolására is.

Hirdetés

A felmérés természetesen nem csak a múltra és a jelenre, de a jövőre is kíváncsi, így kiválaszthatjuk az öt leginkább kívánt funkciót (mint a rangsorolt ligák, az időmérők, a hang/videochat vagy a privát lobbik), továbbá arról is nyilatkozhatunk, hogy milyen platformokon látnánk még szívesen a játékot (a Game Pass-os utalás sem volt véletlen). 

A kitöltők öt koronát kapnak ajándékba az idejükért cserébe, de ehhez az kell, hogy 13 évnél idősebbek legyenek, valamint hogy megadják a Fall Guys Support ID-jüket (a beállításokban, a profil gombra kattintva, a "Reveal Support ID"-n keresztül hívható ez le). A fejlesztők szerint várhatóan egy héten belül jóvá lesznek írva a koronák, de türelmet kérnek mindenkitől. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)