Hirdetés

Így szüneteltetheted az Elden Ringet (modok nélkül)

|

Van módja annak, hogy megállítsd a játékot, ha épp pihenőt tartanál az Elden Ring kihívásai között.

Hirdetés

Az elmúlt közel két hétben már szépen meggyűrte a játékosokat a FromSoftware újdonsága. Ha nem ismernénk a csapat múltját, és nem épp arra vágynánk tőlük, amit kínálnak, kesereghetnénk a nehezítéseken, de mivel tudtuk, mire számíthatunk, az sem lepett meg minket, hogy az Elden Ring nem szüneteltethető.

Nem kellett sok idő, hogy megjelenjen az első mod, ami áthidalja ezt a problémát, viszont közben sikerült rájönni arra, hogy lehet külső segítség nélkül pihenőt tartani.

Hirdetés

A megoldáshoz nem szükséges a fájlok módosítása vagy az online hozzáférés letiltása, és konzolokon is működik. Az alábbi lépéseket kell követni:

  1. Nyisd meg az Inventoryt
  2. Nyomd meg a Help gombot (alul látod, mivel hívható elő az almenü)
  3. Válaszd ki a Menu Explanation opciót
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezt követően a játék "lefagy", nem kell attól félni, hogy egy óvatlanul szabadon hagyott zombilény két ütéssel elintézi karakterünket. Reméljük, a FromSoftware nem fogja patchelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)