Hirdetés

Így találhatod meg a Fortnite-ban a Deadpool yachtján rejtőző úszógumikat

|

Komoly XP mennyiséggel jutalmazza a Fortnite, ha megtalálsz három úszógumit, így érdemes lesz benézni Deadpool partihajójára.

Hirdetés

A Fortnite: Chapter 2 - Season 2 ugyan már véget ért, de egy apró darabkája visszamaradt a harmadik szezonra. Egy küldetés azzal bízza meg a játékosokat, hogy látogassák meg az antihős yachtját, és szedjenek ott össze három úszógumit. A feladat nem túl nehéz, ha tudja az ember, hogy hol keresse a cuccokat. 

Hirdetés

A lenti videóban látható térképen kaptok útmutatást, hogy hol van a yachtunk, oda kell földet érni. Fontos megjegyezni, hogy mivel a hajó a térkép északi szélén van, így az hamar ki fog esni a körből: érdemes gyorsan összeszedni azt, ami kell, aztán elhúzni, amilyen sebesen csak lehet.

A hajón négy darab úszógumi van, de nekünk csak háromra van szükségünk a feladat teljesítéséhez. Az egyik a yacht végében, annak legmagasabb pontján található egy arany láda mellett. A második a fedélzet baloldalán, két napozóágy között pihen, a harmadik pedig a jobb oldalon van az egyik hozzácsatlakoztatott konténerben.

Ha összegyűjtitek a három úszógumit, akkor 35 000 XP-t kaptok értük. érdemes teljesíteni a kihívást a könnyű jutalomért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)