Így telt nálunk az E3... - összefoglaló" /> Így telt nálunk az E3... - összefoglaló"/>
Hirdetés

Így telt nálunk az E3... - összefoglaló

|

Azt már mindenki láthatta, hogy hogyan zajlott az E3 idén. Rengeteg jobbnál jobb videó érkezett, még a standokra is bekukkanthattunk online, most azonban valami egészen más. Megmutatjuk, mi hogyan készültünk az E3-ra. Berkenye elvtárs összefoglalásában elmélyedhettek kemény munkával töltött napjaink ábrázolásában, és találtok néhány egészen rendhagyó fotót is... :) Végül pedig megtekinthetőek az idei show számadatai is.

"Bár az idei E3 játékkiállítás 2006. május 10. és 12. között került megrendezésre, s magazinunk képviseletében két újságíró kollégánk el is látogatott a helyszínre, Los Angelesbe, mi, az "online-osok" sem pihentünk..."
Erre tessék »

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)