Hirdetés

Így teszi jobbá a Hitman 3-at a februári frissítés

|

Az IO Interactive kiadta az első nagyobb javítócsomagot, ami több teljesítménybeli problémát is kigyomlál.

Hirdetés

Bár az IO Interactive-nak rengeteg tapasztalata van már a Hitman 3 motorjával, bugok és összeomlások itt is előfordultak. A februári frissítésben az IO rengeteg javítást eszközölt, melyek komoly bugokat távolítottak el, és főleg a PC-s verzió grafikai glitcheit irtották ki. A februári javítócsomag gondoskodik arról, hogy a PC-s és konzolos verzió játékosai is gondok és megszakítások nélkül élvezhessék a bérgyilkos életet.

Hirdetés

Új tartalmakból egyelőre nincs sok, de a tapasz telepítése után mindenki számára elérhető lesz a Tactical Turtleneck (taktikai garbó) szerelés, amit felhúzhatunk majd minden olyan missziónál, ahol lehet szerelést váltani. A Tactical Turtlenecket a Final Test teljesítésével lehet megnyitni.

A frissítés egyébként kiírtja az olyan vizuális bugokat, mint szellemképek vagy az elmosott textúrák. Az AMD CPU-k tulajdonosai is zavartalanul élvezhetik a játékot, mivel a telepítés után már nem fog összeomlani a kliens minden alkalommal, hogy megpróbálnak belépni Berlinbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)