Hirdetés

Így teszi realisztikusabbá a Skyrim játékmenetét ez a mod

|

Egy viszonylag egyszerű Skyrim rajongói alkotásról van szó, amit nagyon is érdemes kipróbálni.

Hirdetés

Az eredetileg 2011-ben megjelent, azóta már számos platformon megfordult The Elder Scrolls V: Skyrim egy egészen kiváló szerepjáték lett, amit többek között hangulatának, szórakoztató játékmenetének, na meg persze a modolási lehetőségeknek hála még manapság is sokan pörgetnek. A harc ugyan elég egyszerűen zajlott a játékban, és nem is volt kifejezetten látványos az ellenfelek csapkodása közelharci fegyverekkel, de most legalább picit realisztikusabbá varázsolhatjuk a játék ezen aspektusát is.

Hirdetés

Sorlomon egy friss és kifejezetten szimpla moddal lepte meg a Skyrim közösségét, amit nagyon is érdemes lehet letölteni akkor, ha valaki picit realisztikusabb élményre vágyik. A PRANCE ugyanis úgy módosítja például karakterünk futási vagy épp lopakodási sebességét, hogy az némileg konzisztensebb és realisztikusabb legyen, de közben mégsem válnak fárasztóvá ezek a dolgok, ami kifejezetten hasznos, hiszen alapvetően rengeteget kell gyalogolni a játékban.

Emellett még a harcot is picit élethűbbé varázsolja a mod, feltelepítése után már nem érnek el olyan messzire a közelharci fegyverek, mint korábban, így közelebb kell merészkednünk ellenfelünkhoz, ha el akarjuk találni. Ha tetszenek ezek a változások, akkor ezen az oldalon megtaláljátok Sorlomon alkotását, ami a játék Special Edition változatához készült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)