Hirdetés

Így ülheted meg a varázslényeket a Hogwarts Legacyben

|

Új gameplay árulkodik a Harry Potter-univerzumban játszódó kaland hátasainak használatáról.

Hirdetés

Az idei év egyik legszomorúbb híre volt, amikor ismét elhalasztották a Hogwarts Legacy megjelenését, de idővel elfogadtuk a dolgot, és most ismét bizakodva várjuk a 19. századi Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába kalauzoló játék jövőre esedékes rajtját.

Annál is inkább, mert a fejlesztő Avalanche Software bőséggel ellát minket néznivalóval, az elmúlt hónapban például egy 20 perces lazításra és egy maratoni betekintésre invitáltak a varázsvilágba, most pedig itt egy újabb csemege.

Hirdetés

A stúdió ezúttal a brazíliai Comic Con Experience-re vitte el a Hogwart Legacyt, a program során pedig egy eddig nem látott jelenet is előkerült. A játékos által irányított karakter ebben egy varázslényt ül meg, ami önmagában nem újdonság, hiszen erről a lehetőségről már régóta tudunk, az viszont friss infó, hogy miként működik a mechanika.

A Hogwarts Legacy Brasil által megosztott kamerás felvétel alapján a hatalmas állat egy apró zsákból bújik elő, mi pedig azzal a lendülettel fel is szökkenünk a hátára. A Twitter sajnos valamiért nem engedi a videó beágyazását (egész pontosan rossz videót ágyaz be helyette), de valaki szerencsére már fel is töltötte a YouTube-ra:

Ezzel pedig még nincs vége, a brazil rendezvényen ugyanis egy élő zenekari előadást is szenteltek a Hogwarts Legacy soundtrackjének, amelyről most közzé is tettek egy hivatalos videót, szóval tessék csak elmerülni a varázslatos dallamokban:

A legjobb persze az lenne, ha már magába a Hogwarts Legacybe ugorhatnánk fejest, de egyelőre marad a videózás. A Hogwarts Legacy jelen állás szerint február 10-én érkezik PC-re, PlayStation 4/5-re, valamint Xbox One- és Series konzolokra, míg a Nintendo Switch-kiadás valamikor később rajtol.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)