Hirdetés

Így válik sportjáték a Dark Souls 3-ból

|

Bemutatkozik a Lothric Olympics, melyben a Dark Souls hőseinknek válogatott akadályokon kell átküzdeniük magukat.

Hirdetés

A Dark Souls 3 lassan már 5 éves lesz, de a hűséges és kitartó modding közössége a mai napig újabb és újabb agymenéseket gyárt hozzá. A legutóbbi mod nem is lehetne messzebb a FromSoftware eredeti elképzelésétől: sportjátékká változtatja a kalandot.

Kétfajta kihívással nézhetünk szembe a Lothric Olympics játékai során, melyek közül az első egy focimeccs. Mivel labda nincs a játékban, így egy Rock Lizardot kell rugdalni.

Hirdetés

A játékosok feladata, hogy a szerencsétlen gyíkot bejuttassák az ellenfél kapujába, és ehhez erőszakot is alkalmazhatnak, ha szükséges, bár majdnem biztosak vagyunk benne, hogy az ellenfél leszúrásáért piros lap jár. A második játék egy akadálypálya, ahol például olyan kihívásokkal kell szembenéznünk, mint a karakterünk felé érkező dárdák. Ezeket egyébként kimaxolt terhelés mellett kell elkerülnünk.

Akit érdekel a mod, annak szüksége lesz a Dark Souls 3-ra és a NexusMods oldalon megtalálható fájlokra. Sok szerencsét, atléták!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)