Hirdetés

Így válnak jobbá az Electronic Arts játékai PlayStation 5-ön és Xbox Series X|S-en

|

A kiadó részletezte, milyen újdonságokkal kíván javítani a FIFA 21, a Star Wars: Squadrons, a The Sims 4 és más játékok élményén.

Hirdetés

Nem lesz kimondottan terjedelmes az új játékok kínálata a PlayStation 5 és az Xbox Series X startjakor. A Sony készül azért pár vadonatúj exkluzívval (mint a Spider-Man: Miles Morales, a Demon's Souls, vagy a Sackboy A Big Adventure), valamint jön majd a Call of Duty: Black Ops Cold War és az Assassin's Creed: Valhalla is, de sok kiadó úgy köszönti az új generációt, hogy korábban megjelent játékait turbózza fel. 

Az Electronic Arts összesen 8, viszonylag friss játék kapcsán jelentette be, mire lehet számítani, és míg lesz, ami egyáltalán nem különbözik az Xbox One-os vagy a PlayStation 4-es változatához képest, több másik kap valamilyen újítást.

Hirdetés

A Madden NFL 21 és a FIFA 21 Xbox One-os és PS4-es változata automatikusan frissül majd a jobb változatra, de azt, hogy ezek pontosan miben lesznek jobbak, később, valamikor a december 4-ei megjelenés előtt fogják részletezni.

A Star Wars: Squadrons olyan frissítést kap, amitől jobb lesz a framerate Xbox Series X-en és Series S-en: előbbinél 4K mellett 60 vagy 120 fps, utóbbinál 1440p mellett 60 vagy 120 fps, attól függően, melyik grafikai módot választjuk. PlayStation 5-ön csak a bevilágítás javul, de ugyanaz a felbontás marad, mint PlayStation 4 Prón.

Az Apex Legends mindkét változata 1440p-ben fog futni, de jövőre újabb változtatások jönnek majd.

A The Sims 4 gyorsabban tölt be, javul a framerate, és természetesen az új gépekre is érkezik hozzá a Snowy Escape kiegészítő.

Az EA Sports UFC 4, az NHL 21, valamint a Need for Speed Hot Pursuit Remastered viszont várhatóan semmit nem javul: a Series S-en játszók a One S-es, a Series X-en játszók a One X-es, a PS5-ösök pedig a PS4 Prós verziót kapják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)