Hirdetés

Így változhat meg Resident Evil 4 sztorija és hangulata a remake elkészülésével

|

Érdekes pletykák futottak be a Resident Evil 4 remake-jéről, amik szerint sötétebb, félelmetesebb élményre törekszik a Capcom.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben megint tapinthatóvá vált az izgatottság annak a lehetősége körül, hogy a sorozat előző két részét követően a Resident Evil 4 is valamilyen remake-et kapjon, aminek kapcsán még az eredeti játék rendezője is egész optimistán nyilatkozott.

Nemrég a lehetséges felújításról egy újabb adag pletyka került elő, amik szerint egyfelől hamarosan (még 2022 elején) be is jelentik a remake-et, ami kisebb-nagyobb változásokat hozhat az eredetihez képest.

A legújabb értesüléseket a Fanbyte szállította, és elmondásuk szerint belsős források is megerősítették számukra, igaz, arról nem tudnak meggyőződni, hogy még aktuálisak-e, illetve, hogy későbbi változtatások nem írták őket felül.

Hirdetés

De ha hihetünk a beszámoló tartalmának, akkor azt a korábbi értesülést megerősítettnek tekinthetjük, hogy a Resident Evil 3 Remake vegyes fogadtatásának következtében a negyedik epizód újragondolásának vezető szerepét elvették az M-Two csapatától (igaz, ők támogató stúdióként tovább dolgoznak a projekten), és a Capcom házon belüli szakembereire bízták. Ez egyébként abból a szempontból teljesen érthető lenne, hogy sokan a Resident Evil 4-et gondolják a sorozat legjobbjának, így ennek a remake-jét nagyobb elvárások övezik.

A lap értesülései szerint a játék tartalmát sem hagynák érintetlenül, ehhez pedig Shinji Mikami munkájából is merítenének ihletet. Ugyanis a végleges játékból kivágott, az eredeti GameCube-os demók tartalmát (ezekben Leon egy sötét kastélyban bolyong, élő babákkal harcol, illetve egy fekete füst-lény is megszállja) is szeretné modernizálni és beépíteni az új Resident Evil 4-be a Capcom.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezzel összhangban a játék hangulatát is szeretnék sötétebb, horrorosabb hangulat felé eltolni, ennek érdekében például számos, az eredeti változatban nappal játszódó eseményt - így a megfertőzött falusiakkal való első találkozást is - éjszakai jelenetté változtatnának.

Végül arról tudósít még a Fanbyte, hogy a Leon riválisára koncentráló Assignment: Ada és Separate Ways nevű küldetéseket (amiben a címnek megfelelően Ada Wong került előtérbe) is szeretnék kibővíteni a Capcomnál.

Ezeknek a tartalmaknak a fejlesztése a meg nem erősített információk szerint nagyrészt az M-Two csapatánál maradt, de még nem döntötték el, hogy ezek a tartalmak a Resident Evil 4 Remake részét képezik, vagy külön DLC-ként jelennek meg hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)