Hirdetés

Így változik meg a FIFA 21 karriermódja

|

Új videó mutatja be a módosításokat, amiktől még izgalmasabb lehet a FIFA 21-ben a Career Mode.

Hirdetés

Az utóbbi néhány évben egyértelműen az Ultimate Team kapta a legnagyobb szeretetet a FIFA játékokban, illetve volt egy időszak, amikor a The Journey-trilógia megmutatta, hogy lehet jó sztorimódot írni egy sportjátékhoz is. Most másképp újul meg a karriermód a FIFA 21-ben.

Hirdetés

Mint az az alábbi videóban is látható, illetve ebben a blogposztban részletesen ki van bontva, számos új elemet építenek be, amitől sokkal izgalmasabb lesz a játék ezen szegmense. Az interaktív szimulációnak köszönhetően bármikor becsatlakozhatunk, ha úgy érezzük, csapatunknak segítségre, a mi közvetlen irányításunkra van szüksége; hatékonyabban fejleszthetjük a játékosokat, kimondottan arra a szerepre fókuszálva, amire szánjuk őket; egyszerre több játékost edzhetünk, az edzéseket és egyéb tennivalókat betervezhetjük a naptárba, és az átigazolások kapcsán is új opciókat kapunk.

A FIFA 21 október 9-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de természetesen további platformokon is elérhető lesz a későbbiekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)