Hirdetés

Így veheted meg olcsóbban a Horizon Forbidden Westet PlayStation 5-re

|

3500 forintot spórolhat az, aki él a Sony által kínált lehetőséggel a Horizon Forbidden West kapcsán.

Hirdetés

Olykor egészen hajmeresztő bugok és elírások tesznek olcsóbbá egy játékot, a Skyrim Anniversary Edition + Fallout 4 G.O.T.Y Bundle például jelenleg is 1600 forintért vásárolható meg. A Horizon Forbidden West esetében azonban egyáltalán nem erről van szó.

A Sony dedikált üzletpolitikája az oka annak, hogy akár 3500 forint is megspórolható a PS5-ös Horizon Forbidden West esetében, és erre maga a Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment elnök-vezérigazgatója hívta fel a figyelmet.

Hirdetés

Az a helyzet ugyanis, hogy a Horizon Forbidden West PlayStation 4-re 23990 forintba, PlayStation 5-re viszont 27490 forintba kerül. Ez a 3500 forintos különbséget azonban pár kattintással át lehet hidalni: mindössze annyi a dolgunk, hogy böngészőben vásároljuk meg a PS4-es Horizon Forbidden Westet (PlayStation 5 konzolok nem listázzák a játék ezen verzióját), ez a kiadás pedig konzolunkon automatikusan frissülni fog a PS5-ös változatra, mivel (ahogy azt Jim Ryan nem győzte hangsúlyozni), teljesen ingyenes az átjárás PS4 és PS5 között, díjmentesen kapja meg mindenki a next gen játékot, ha rendelkezik a PS4-es Forbidden Westtel.

Az ingyenes frissülés természetesen a játék dobozos változata esetében is érvényben van, ha tehát nem digitálisan szerettek vásárolni, hanem a lemezeket gyűjtitek, nem csúsztok le erről a lehetőségről. Az pedig mindenki maga döntheti el, milyen mértékben akarja támogatni a fejlesztőket. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)