Hirdetés

Ikariam - Kiváló online stratégia

|

Az ingyenesen és online játszható játékok közül, megjelenése és összetettsége miatt mindenképp kiemelendő az Ikariam

Hirdetés

Ingyenjáték ajánlónk következő szereplője a világon mindenütt kedvelt és sokat játszott, ókori városépítgetős Ikariam. Gyakran szokták őt mérceként említeni más hasonló játékok elemzésekor, és ennek meg is van a magyarázata. Amellett, hogy dobozos játékokat megszégyenítő mélységekbe merülhetünk el a városmenedzsment ügyes-bajos dolgaiban, ehhez pofás, más hasonló játékokban nem igen látott grafikai megvalósítás is társul, ami így még élvezetesebbé teszi az egészet. Nyersanyag, hadügy, tudomány, diplomácia... folytassam? Aki valaha is kedvet kapott hasonló szisztémán nyugvó RTS-hez, az hamar ki fog igazodni a játékban, aki viszont eddig tartózkodott az effajta élvezetektől, az ezúttal ne legyen rest tenni egy próbát.

 

ikariam-500.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)