Hirdetés

Ilyen a gamer húsvét - Easter Egg képek és videók

|

Mi így ünneplünk: nincs versike, sem festett tojás, sem pacsuliszag, csak a számunkra kedves vicces meglepetések a játékokban.

Hirdetés

Az Easter Egg jelentését talán már nem kell ezen az oldalon magyarázni senkinek, a szó egyértelmű "húsvéti tojás" magyar formáján túlmenően játékokban elrejtett meglepetésekről beszélünk itt természetesen. Régi hagyomány ez, foglalkoztunk már vele sokat, de most itt a Húsvét, miért ne ünnepeljük valódi gamer módjára? A teljesség igénye nélkül mutatunk most pár vicces Easter Egg videót, de a hozzászólások között a ti ötleteiteket is várjuk túláradó szeretettel!



Gears of War 3 - az arany csirke
Egészen röhejes, de létezik. Nem egy El Pollo Diablo, de azért van vele gond rendesen. Itt megnézhető a felvezetés, és a harc maga - hol vannak a sáskák egy ilyen ellenfélhez képest?

Jedi Knight: Dark Forces II - nyuszi vagy?
Az ötödik pályán egy civil lakásban bizony a Sam and Max egyik jellegzetes karaktere trónol. A kicsit beteges fejű nyuszi pont illik az ünnephez, kotorjátok csak elő a Dark Forces II telepítőjét gyorsan!

Dead Rising - Jill szendvics
Talán emlékeztek még az első Resident Evil játékban arra az izgalmas jelenetre, amikor kis híján ránk nehezedik a karókkal ékesített plafon. A végén Barry odanyom egy kellően "humoros" klasszikust: "You were almost a Jill sandwich".

Ez önmagában inkább kínos, mint vicces, de a Capcom szerencsére képes menteni a menthetőt, ezért kerül a Dead Rising játékba egy Jill's Sandwiches nevű büfé is. Ha már egyszer pocsék az írók humora, legalább legyen valami ötletes mementó belőle.

Call of Duty: Modern Warfare 2 - Makarov egy perverz disznó
Nézzétek csak, hogy a sunyi orosz miket rejteget! Vajon miért van az, hogy a terroristáknak sosem lehet igazán teljes értékű romantikus kapcsolatuk? Ez valahol olyan szomorú...

Doom II - olcsó horror az ajándék!
Az utolsó pályán egy furcsa démoni mormogást lehet hallani, ha visszafelejátszod le a hangot, akkor a következő szöveg kerekedik ki: "To win the game, you must kill me—John Romero." A következő videón meg is tekinthető a végeredmény!

GTA: San Andreas - nincs itt semmi látnivaló
Személyes kedvencem a Rockstar féle Easter Egg a San Andreas hídján, ahol valójában amolyan Mátrix szerű felismeréssel nyugtázza az ügyfél, hogy "nincs is kanál". Tökéletes!

Diablo II - se füle, se farka
Ha már a nagy kedvenceknél tartunk, akkor itt a nagy Diablo III előtti lázban érdemes megemlékezni az előző rész csodás Easter Egg pályájáról, ahol ugyebár tehenek ellen vonultunk hadba. A boci ellenes hadművelet megcsodálható az alábbi videóban is:

Rage - egy kis retro mindig kell
Az egyik legjobb Rage Easter Egg a Doom pálya elérése, amelyre a Gearhead Vault pályarészen van lehetőségünk. A móka 2:10-nél kezdődik, mindenképpen érdemes megkeresni, mert az élmény zseniális!

Crysis 2 - mi történik a liftben?
Ezt a videót csak találtuk, nem tudtam ellenőrizni, de annyira vicces, hogy muszáj volt berakni a húsvéti Easter Egg válogatásba. A Crysis 2 rajongóknak kötelező móka, de ha bárki megtalálja, akkor a kommentek között örömmel várjuk az elérési módot.

Végül, de nem utolsó sorban a Skyrim egyik emlékezetes Pac-Man meglepetésével zárom az ünnepi hangulatot, erről korábban már mi is beszámoltunk, itt meg lehet tekinteni. Nagyon boldog ünnepet nektek, és most jöhetnek a kommentek, várjuk a ti kedvenc Easter Egg élményeiteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)