Hirdetés

Ilyen a Mortal Kombat 11 belső nézetből

|

Ez is egy olyan dolog, ami csak azért van, mert lehet, nem azért, mert bárki kérte.

Hirdetés

A verekedős játékok műfajának sajátossága, hogy oldalról látjuk a karaktereket, mert a mechanikák csak így működnek igazán jól (ettől legfeljebb VR-ban tér el néhány fejlesztő). Ennek ellenére vannak olyan modderek, akik lelkesen kísérleteznek, csak hogy megnézzék, mi történik, ha átlépik a fejlesztők által felhúzott határokat.

Ermaccer az MK11Hook moddal lehetővé teszi, hogy megváltoztassuk a játék különböző attribútumait, például áthelyezzük a kamerát. Videóban mutatta be, mi történik, ha hátulról nézzük karakterünket, vagy az ő szemszögéből látjuk a harcokat.

Hirdetés

Nos, a Mortal Kombat 11 ilyenkor kvázi játszhatatlanná válik. A harcosunk kitakarja ellenfelét, vagy épp lemaradunk a mozdulatairól, amiket fontos figyelni a sikerhez. Úgy nyilván más a helyzet, ha a másik fél nem támad vissza, de az meg úgy nem az igazi. Vannak azért jobb pillanatai.

Ha nem csak videón néznétek meg, innen tölthetitek le a 0.1-es verziót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)