Hirdetés

Ilyen az, ha a Fall Guys és a Dark Souls találkoznak

|

Egy rajongói videó képében valósult meg az őrült crossover.

Hirdetés

Nemrég élesedett a Fall Guys: Ultimate Knockout második szezonja, amely vadonatúj pályákkal gazdagította rengeteg játékos napi szórakozását, ráadásul új skineket is hozott magával (mint amilyen a Sonic jelmez is).

Egy ilyen szürreális és elég sok kihívást rejtő játéktól nem lenne ördögtől való, ha valamilyen Dark Souls tartalom is kerülne bele (főleg a már jelenleg is meglévő crossovert figyelembe véve), azonban az alábbi videó nem hivatalos, rajongói tartalom. 

Hirdetés

A Fall Guys és Dark Souls keresztezését a videó készítője, Sanadsk az Unreal Engine 4 segítségével valósította meg: a pályákat és a karaktereket a From Software játéka inspirálta, a játékmenetet pedig a Mediatonic színes-szagos battle royale őrülete ihlette. A végeredmény elég meggyőző lett, simán elmenne egy hivatalos bejelentő trailernek is, ugyanakkor ismét hangsúlyozzuk, hogy ehhez egyik csapatnak sincs köze és arról sem tudunk, hogy terveznének bármi hasonlót. 

Ti milyen közkedvelt videojáték-francihise-t tudnátok még elképzelni a Fall Guys-ba ültetve? Esetleg a The Witcher? Vagy a Grand Theft Auto? Netalántán a Portal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)