Hirdetés

Ilyen az, ha Kratos és Master Chief egyetlen trailerben zúz

|

Van itt még mellettük alien, predator, pár T-800-as, és persze Ryu a Street Fighterből.

Hirdetés

Elstartolt a Fortnite legújabb fejezete, a Chapter 2 - Season 6, ami ezúttal a vadonba kalauzolja el a játékosokat (ezért is lett az új szezon neve Primal), és számos új skinnel bővíti a játékot, például immár a Tomb Raider-széria Lara Croftjaként is kiugrálhatunk iskolabuszokból. Az új frissítést ezúttal rendhagyó módon, egy egyjátékos misszió teljesítésével kezdhetjük el, ennek bejelentésekor pedig úgy fogalmazott az Epic, hogy az új kaland a Fortnite eddigi legambiciózusabb átvezetőjét is megkapja.

Nos, az alábbi videót elnézve nem igazán túloztak.

Hirdetés

A nemrég közzétett előzetesben ugyanis Sarah Connor és Ellen Ripley együtt irtja a T-800-as halálosztókat és a xenomorfokat, de mellettük az ötödik szezon többi vendégszereplője közül is megvillantanak párat az alkotók, nem marad ki a buliból Kratos és Master Chief sem.

Az új Fortnite szezonról itt találtok meg minden hasznos információt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)