Hirdetés

Ilyen az, mikor valaki tényleg végigtolja a Skyrimet

|

Ennél a játékosnál kevés elhivatottabb Skyrim-rajongót találnánk.

Hirdetés

A The Elder Scrolls széria ötödik számozott felvonása, a Skyrim már 2011 óta velünk van, az elmúlt évtizedben számos újrakiadást és több mint 30 millió eladott példányt élt meg. A Bethesda ezzel az epizóddal tényleg belenyúlt a tutiba, hiszen a grandiózus szerepjáték megjelenése óta szinte nem telt el úgy hét, hogy ne beszéltünk volna valamiért a Skyrimről, annak egy modjáról, vagy bármiről, ami a játékkal kapcsolatos.

Nyilván részben ezért sem sietnek a folytatással, amiről ugyan tudjuk, hogy fejlesztik, de jó néhány évnyi vízhozam le fog még folyni a Dunán, mielőtt rátehetnénk a kezünket a The Elder Scrolls VI-ra. A Bethesda erőforrásait egyébként is a Starfield köti le pillanatnyilag.

Hirdetés

Kész szerencse tehát, hogy a Skyrim még mindig meg tudja lepni a közösségét. Annak, aki próbálta, szükségtelen elmagyaráznunk, de az újoncok kedvéért érdemes feleleveníteni, hogy a játékban összesen 18 képességgel rendelkezünk, amelyeket az előrehaladásunk során gyakorlati alakalmazás révén fejleszthetünk is. Ezek a skillek lényegében mindenre hatással vannak, a párbeszédjeink sikerétől elkezdve a harci képességeink hatékonyságáig.

Most a Redditen tűnt fel egy végtelenül türelmes játékos, aki nem kevesebb mint 600 órát ölt bele egyetlen karakterbe, hogy annak minden képességét maximumra húzza, kiaknázva a legendás fejlesztések lehetőségét is.

Az i-am-not-fish névre hallgató Skyrim-fanatikus, nem állt meg a 100-as szinten. A legerősebb képessége az Alteration, amit egészen 142-ig húzott, a karaktere pedig 252-es, amihez több mint 1000 pontnyi életerő és varázserő is társul. Ahhoz, hogy ezt elérje, számos alkalommal kellett játékstílust váltania, egyszer nagy hangsúlyt fektetve a legkülönfélébb fegyvertípusok kitanulására, máskor pedig varázslattal kellett mindent megoldania.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)