Hirdetés

Ilyen az X-Men: Destiny első 15 perce - videó

|

Az első negyed órából vajon kiderül, hogy érdemes-e megvenni?

Hirdetés

A Silicon Knights legújabb játékát vegyes várakozás előzte meg, egyrészt az X-Men filmek és képregények sikere eddig is elég jó eladásokat hoztak a Marvel hősökkel, másrészt az eddigi előzeteseket (a múlt heti Launch Trailert is beleértve) látva azért nem esett hanyatt senki sem az X-Men: Desteny teljesítményétől.

A fix karakter, az unalomig ismert elemekkel operáló akció-RPG köntös nem ígért sokat, egyedül a hangulatban és a kreatív ötletekben bízott a nagyközönség. Az első eladások után persze azonnal jött is az első negyed órát bemutató videó, amelyet nézve mindenki szabadon eldöntheti, mennyire tartja megvételre érdemesnek a csak konzolokra érkező X-Men: Desteny játékot.

A végeredményt nem vázoljuk, benne van a videóban, mindenki döntsön ízlésének megfelelően, de azért annyit mégis lejegyeznénk, hogy a lineáris pályán előrehaladó, 8 teljesen egyforma ellenséggel verekedő tucatkarakter 2011-ben már igazán lehetne ciki. A többit döntsétek el ti.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)